Scouting PWvO uit Cromvoirt opent haar vernieuwde blokhut op zaterdag 1 oktober om 14u30

Iets meer dan een jaar geleden zijn we begonnen met de sloop van een deel van de blokhut om er vervolgens iets moois neer te kunnen zetten. En na een jaar lang van vele vrijwillige uren en uren van enkele professionals, hebben we een punt bereikt dat de blokhut geopend kan worden.

Met grootse trots kunnen wij melden dat de vernieuwde blokhut op zaterdag 1 oktober geopend gaat worden. Om 14u30 bent u van harte welkom om bij deze openingsplechtigheid aanwezig te zijn.

Tot 1 oktober zijn wij nog druk aan het klussen. Want een blokhut is net als een huis, je blijft er mee bezig. Dat willen zeggen dat de blokhut op 1 oktober zover klaar zal zijn dat er voor de speltakken weer programma’s georganiseerd kunnen worden. Maar de details zullen nog afgewerkt moeten worden.

Maar dat kunt u allemaal zien, als u zaterdag 1 oktober om 14u30 ook aanwezig bent bij de opening.

Hopelijk tot dan!

do 10 mei