Welpen logoOnze welpengroep bestaat uit meisjes en jongens in de leeftijd van 7 tot 11 jaar. De groep wordt geleid door meerdere leidsters en leiders welke in het bezit zijn van een erkenning en een bivakerkenning van Scouting Nederland.

Iedere zaterdagochtend komen we van 10 tot 12 uur bij elkaar. Onze activiteiten vinden plaats op on rond onze blokhut in Cromvoirt (achter de IJzeren Man, aan de Loverensestraat). De blokhut is lekker buiten in het bos waar we lekker veel buiten spelen, hutten bouwen en nog veel meer. Ieder jaar gaan we ook op kamp. Afgelopen jaren zijn we in Woerden, Valkenswaard en Uden geweest.

De welpen spelen het spel uit het jungle boek van Kipling. Bij de meeste kinderen bekend van Mowgli, Akela, Baloe etc. Deze namen worden dan ook gebruikt in de omgang met de welpen. De welpen zijn ingedeeld in nesten (groepje welpen).

PWvO Facebook

PWvO Twitter

• There are no elements to display

01 feb 2020;