Qua accommodatie is het mogelijk om zowel onze prachtige blokhut als het terrein er omheen te huren. Er kan ook gekozen worden om alleen de blokhut of alleen het terrein te huren.

De ruimtes die gehuurd kunnen worden zijn:

• Scoutslokaal (begane grond)
  • Scoutsstaflokaal (begane grond)
  • Sanitaire ruimte (begane grond)
  • Welpen/Beverlokaal (eerste verdieping)

Bij het huren dient rekening gehouden te worden met de programma's van onze groep zelf. Voor de beschikbaarheid en prijs kunt u contact opnemen met onze verhuurcoördinator. De contactgegevens zijn terug te vinden op onze contactpagina.

Centrale hal en sanitaire ruimte

Bij binnenkomst in de blokhut komt u terecht in de hal. Via deze hal heeft u toegang tot het Scoutslokaal, de trap naar de 1e verdieping, de kelder (niet voor verhuur) en de sanitaire ruimte. In de hal is ook nog een kleine wasbak beschikbaar.

De sanitaire ruimte bestaat uit een grote wasbak met spiegel, 2 toiletten en een douche.

Indruk van de sanitaire ruimte

Het Scoutslokaal

Het scoutslokaal bestaat uit een grote ruimte met een eigen keukenblokje met wasbak. In deze ruimte zijn ook uitklapbarebanken te vinden, die vast zitten aan de muur. In het scoutslokaal bevindt zich de deur naar het buitenterrein, de toegang naar de Rowan/Pivolokaal(niet voor verhuur) en het Scoutsstaflokaal met de grote keuken.

Het lokaal wordt verwarmd middels een industriële luchtverwarmingsinstallatie.

Scoutsstaflokaal, inclusief keuken

In het scoutsstaflokaal zijn de volgende zaken te vinden:

• Groot aanrechtblok, inclusief spoelbak.
  • Een fornuis
  • Een oven
  • Een magnetron
  • Koffiezetapparaat (met grote ronde koffiefilters)
  • Vaatwasser
  • Grote koelkast
  • Voldoende servies (borden, bestek, kopjes, pannen etc)

De ruimte wordt verwarmd middels een radiatoren.

Scoutsstaflokaal inclusief keuken

Welpen/Beverlokaal

Het Welpen/Beverlokaal is het grote lokaal op de 1e verdieping. Het is een heel ruim en functioneel lokaal voorzien van tapijttegels.

Deze ruimte heeft ook nog een apart staflokaal.

Het lokaal wordt verwarmd middels een industriële luchtverwarmingsinstallatie.

PWvO Facebook

PWvO Twitter

• There are no elements to display

17 apr 2020;