Wat is Scouting nu eigenlijk?

Scouting is de grootste jeugd- en jongerenvereniging van Nederland. Scouting is niet alleen een afwisselende en leuke vrijetijdsbesteding: naarmate je als jeugdlid ouder wordt neemt je zelfstandigheid toe en de begeleiding neemt af. Scouting is zo veelzijdig dat bijna elke denkbare activiteit een Scoutingactiviteit kan worden. Het is niet alleen leuk, je leert er ook nog veel. Bijvoorbeeld organiseren, samenwerken of leidinggeven.

PWvO Facebook

PWvO Twitter

• There are no elements to display

12 mrt 2022;