De scoutsgroep bestaat uit meisjes en jongens in de leeftijd van 11-14 jaar. De leiding van de scouts is in het bezit van erkenning en kamp erkenning afgegeven door Scouting Nederland.

De scouts kennen een patrouille systeem (een patrouille is een groepje van scouts). Zij gaan elk jaar op kamp zowel in binnen- als buitenland. Ook nemen zij deel aan activiteiten van de Regio.

De Scouts zijn actief op hun locatie in Cromvoirt. Trek de deur achter je dicht en ga de wereld verkennen, en ondervindt hoe het is je eigen potje te koken op een hout vuurtje. Je eigen weg te vinden met kaart en kompas. Vlotten pionieren. Je ontwikkelen en een eigen mening vormen over allerlei thema’s. Gezamenlijk kamperen. Dit is nog maar een kleine opsomming van wat je allemaal kunt beleven. De bijeenkomsten worden veel al op zaterdagmiddag gehouden Heb je interesse, neem contact op.

PWvO Facebook

PWvO Twitter

• There are no elements to display

01 feb 2020;