Hier is het zakboekje te downloaden, voor diegenen die deze bijvoorbeeld kwijt zijn geraakt (lees: in de wasmachine geweest) of door slijtage aan vervanging toe is.

Het zakboekje
Deze krijg je eenmalig van je staf na je installatie bij de scouts.
Hierin staat allerlei informatie die je nodig kunt hebben tijdens het draaien of bijvoorbeeld lopen; Onder andere (basis) routetechnieken en EHBO worden hierin beschreven, en de onderdelen die afgetekend worden als je deze beheerst.
Neem het boekje dus standaard in het borstzakje mee.

Tip: Plak er zelfklevende kaftfolie omheen!

De eerste versie is op de paginavolgorde voor het printen van het zakboekje (Boekdruk A7, 1/6e A4-tje), let wel op dat dit dubbelzijdig gebeurt. De tweede is in de leesvolgorde.

- Boekje in A7 formaat (printklaar)

- Boekje in normaal formaat

PWvO Facebook

PWvO Twitter