Binnen scoutinggroep PWvO maken we gebruik van uniforms. Per speltak hebben we verschillende uniforms. De verschillende kleuren zijn:

• Groen : Welpen
  • Beige: Scouts
  • Bordeauxrood: Rowans
  • Grijs: Bestuur/stam

Op je uniform komen verschillende insignes. Dit zijn isignes die er minimaal op moeten zitten, zoals speltakteken etc. maar ook isignes die je bij evenementen krijgt/koopt of bij een kamp. Waar al deze isignes moeten, zie je in onderstaand plaatje.

Isignes op uniform

PWvO Facebook

PWvO Twitter

• There are no elements to display