Scouting draait om het op een actieve manier bezig zijn met leeftijdgenoten. Bij onze groep proberen we dat zoveel mogelijk lekker buiten te doen; rondom de blokhut, of wat verder weg tijdens een tocht of kamp.

Hierbij heb je wel eens spullen nodig, die je misschien eerder nog niet had en die je dus moet kopen. Advies hierover vindt je onder Scoutingspullen.

Waar een groep mensen actief bezig zijn, kan ook wel eens een ongelukje gebeuren. Dat is helaas onvermijdelijk en dus gaat het erom hoe goed je dit dan met behulp van E.H.B.O. op kan lossen. Kijk hiervoor onder E.H.B.O.

PWvO Facebook

PWvO Twitter

• There are no elements to display

25 juni 2022;