Scoutinggroep Prins Willem van OranjeUBC Promotiefilmpje is af!

Om anno 2014 een boodschap goed over te brengen, heb je meer nodig dan een degelijk projectplan en goed onderbouwde argumenten.
Als middel om de verbouwing van de blokhut te kunnen promoten, hebben wij bedacht om een promotiefilmpje te maken. Hierin wilden we ons als groep laten zien en op een snelle en duidelijke manier het project onder de aandacht brengen.

De kijker krijgt eerst veel activiteiten van de diverse speltakken te zien en daarna ligt de focus op het project. De huidige situatie van de blokhut wordt in beeld gebracht, vanaf de grond, maar ook vanuit de lucht. Verder worden er tekeningen, doorsnedes en impressie plaatjes getoond. Onder het geheel zit een opzwepend stukje muziek en een voice-over, om toelichting op de beelden te kunnen geven.

De beelden vanuit de lucht zijn met een drone gemaakt. Een jongen van een scoutinggroep uit Tilburg heeft hiervoor zijn apparatuur en tijd beschikbaar gesteld.
In totaal zijn 50 beeldfragmentjes gebruikt en is er ongeveer 30 manuur in gestoken, maar dan heb je ook wat! Kijk snel!
 

Komende activiteiten

Geen evenementen

Laat je uitdagen

Wie is er ingelogd

Geen

Verjaardagen

    Vandaag geen jarige
Binnenkort jarig