Sinterklaas is weer in het land en ook de Kerstman laat niet lang meer op zich wachten. U kunt beide heren en Scouting PWvO tegelijk helpen door tegen de Sint en de Kerstman te zeggen dat ze de cadeautjes, die ze online kopen, via de Sponsorkliks site van onze groep moeten aanschaffen.

Dit is heel eenvoudig. Klik op de Sponsorkliks banner op onze website of op onderstaande link en vervolgens op de webwinkel en doe vervolgens de aankoop. Voor elke transactie krijgt onze groep een kleine bijdrage. De bekende webwinkels doen mee, zoals bol.com, coolblue, alibaba, amazon etc.

En ohja, ook bij het boeken van uw vakantie, kunt u onze groep helpen door via onze sponsorkliks website naar de juiste site te gaan.

Dankuwel!

PWvO Facebook

PWvO Twitter

• There are no elements to display