Scoutinggroep Prins Willem van OranjePlaybackshow 2012

Op zaterdag 2 juni wordt er als (bijna) afsluiting van het scoutingseizoen de Playbackshow georganiseerd. Alle jeugdleden, maar ook hun vader, moeder, broer(tjes) en/of zus(jes) zijn vanaf 16u30 van harte welkom om te kijken naar alle optredens van de Playbackshow. De Playbackshow zal gepresenteerd worden door een magisch duo, dus kom kijken wie dat zijn.Playbackshow 2009

Een playbackshow zonder optredens kan natuurlijk niet, daarom moet elk jeugdlid een act voorbereiden. Je kan een nummer playbacken, maar je mag het ook live zingen. Ook toneelstukjes zijn leuk om te doen. Vergeet niet om je muziek op cd of usb stick mee te nemen!

BBQ

Na alle optredens zullen we de barbecue aansteken om onze magen te vullen. Ook zal er voor iedereen een drankje klaarstaan. Daarna mag iedereen nog lang blijven om gezellig bij het kampvuur het afgelopen seizoen te bespreken of al ideeën voor het volgende seizoen te verzinnen.

Aanmelden

Geef je op via "playbackshow2012 |at| scouting-pwvo.nl" en geef aan met hoeveel personen je komt en of je mee eet. De kosten voor de ouders zijn €10,- p.p. en voor je broer(tje) en/of zus(je) € 7,50 p.p.

 

Tot zaterdag 2 juni!!

 

Inmiddels heeft iedereen de uitnodiging ontvangen. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je deze downloaden via onderstaande link.


 

Komende activiteiten

Geen evenementen

Laat je uitdagen

Wie is er ingelogd

Geen

Verjaardagen

    Vandaag geen jarige
Binnenkort jarig