Scouting PWvO organiseert Open Dag op zaterdag 17 mei

KratstapelenOp zaterdag 17 mei houdt Scoutinggroep Prins Willem van Oranje in Cromvoirt een open dag.

Iedereen is van harte welkom tussen 13.00 en 17.00 uur, maar in het bijzonder de kinderen uit Cromvoirt, Helvoirt, Vught en Den Bosch die eens vrijblijvend een kijkje willen nemen bij de Scoutinggroep. Die wil graag laten zien wat ze allemaal doet. Er zijn diverse leuke en spannende activiteiten in en rond de blokhut, zoals: pannenkoeken bakken op een houtvuur, kratstapelen, hindernisparcours en er is een groot speelnet en nog veel meer dingen om te doen en te beleven!

De blokhut is te vinden aan de Loverensestraat 2B in Cromvoirt (naast huisnr. 2 het zandpad in).

Tot zaterdag!
(je mag je aanmelden via het Facebook Evenement door op deze link te kliken: https://www.facebook.com/events/241834092672476/?ref_newsfeed_story_type=regular)

do 10 mei
vr 11 mei