Open dag 2012 groot succes

Open dag 1Op 31 maart hebben we de jaarlijkse open dag georganiseerd. Vanaf vrijdag is er hard gewerkt aan de klimtoren en het resultaat mocht er zijn. De gehele middag heeft iedereen zijn of haar angsten kunnen overwinnen door in de toren te klimmen om vervolgens via de kabelbaan weer naar beneden te gaan. open dag2Daarnaast hebben de kinderen heerlijk kunnen spelen in het net om vervolgens op het vuur een riddertje te paard (kaas met spek er omheen) klaar te maken. Ondanks de kou was het een zeer geslaagde dag!

Nog een keer langskomen?

Ben je ook geweest en wil je nog een keer langskomen, neem dan contact met ons. Je bent van harte welkom om een paar keer langs te komen om mee te doen met onze activiteiten. Onze contactgegevens zijn hier  te vinden.

De foto's van de open dag zijn in het fotoboek: http://www.scouting-pwvo.nl/index.php/fotoboek/category/150-open-dag