OPEN DAG Scouting PWvO Cromvoirt - zaterdag 7 april

Open dag Scouting PWvOKomende zaterdag 7 april organiseert Scouting Prins Willem van Oranje groep uit Cromvoirt een open dag.

Iedereen is welkom van 13h30 tot 17h00 om kennis te maken met Scouting en met onze groep. Kom en laat je uitdagen met pannenkoeken bakken op een houtvuur, een gigantisch klimnet, outdoor activiteiten, spelletjes en nog veel meer!

Onze blokhut staat vlakbij de IJzeren Man, Loverensestraat 2b (het zandpad rechts naast huisnummer 2 een stukje inrijden).

Tot zaterdag!

Scouting PWvO wenst iedereen een fijne jaarwisseling en een gelukkig 2018

Scoutinggroep Prins Willem van Oranje uit Cromvoirt wenst iedereen een fijne jaarwisseling en een gelukkig 2018! Dat het maar een mooi Scoutingjaar mag worden!!

Fijne jaarwisseling en een goed 2018

Rabobank Clubkas Campagne - Stem op Scouting PWvO Cromvoirt

Rabobank Clubkas Campagne 2017Scouting Prins Willem van Oranje uit Cromvoirt doet dit jaar ook mee met de Rabobank Clubkas Campagne van de Rabobank Den Bosch en Omstreken om hiermee budget te winnen voor de verdere inrichting van de lokalen in de vernieuwde blokhut.

Wie kunnen er stemmen:
Iedereen die lid is bij de Rabobank Den Bosch en Omstreken, dus ook Vught en Cromvoirt. Mocht je als familie met meerdere personen lid zijn van de Rabobank, dan kun je vaker stemmen.

Deel dit bericht dus met iedereen die je kent die in Vught/Cromvoirt/Den Bosch woont!
En elke stem levert ons geld op!! Dus doe je best via bijvoorbeeld Facebook en/of mail.

Hoe kun je stemmen:
Vorige week heeft de Rabobank Den Bosch en Omstreken naar elk Rabobank lid een kaart gestuurd (per post of digitaal). Op deze kaart staat een inlogcode. Deze heb je nodig om te stemmen.

Ga naar https://www.mijnbankenik.nl/denbosch/clubkascampagne?apos;s-Hertogenbosch+en+Omstreken+%7Cexternalwebsite
Op de website staat duidelijk vermeld hoe een stem uitgebracht kan worden.

En weet je......je mag zelfs 2 stemmen op onze vereniging uitbrengen!

Wanneer kun je stemmen:
Je kunt vanaf nu tot 25 april stemmen

Namens iedereen van Scouting PWvO bedankt voor de stem!

Zaterdag 9 december verkoopt Scouting PWvO kerstbomen - Marktveld Vught

Kerstbomenverkoop_VughtOp zaterdag 9 december zal er door Scoutinggroep Prins Willem van Oranje uit Cromvoirt weer de, inmiddels traditionele, kerstbomenverkoop gehouden worden. Er worden mooie bomen verkocht bij het Marktveld in Vught, bij de ingang van de AH, tussen beide Bruna vestigingen. De bomen zullen pas de dag ervoor gestoken worden, dus verser krijgt u ze niet.

Het geld dat de groep verdient met de verkoop, wordt gebruikt om leuke programma’s mee te financieren, spelmateriaal aan te schaffen en het jaarlijkse zomerkamp mee te bekostigen. De bomen kunnen meteen meegenomen worden, of ze kunnen dezelfde dag voor slechts € 2,50 in Vught/Cromvoirt en omstreken thuisbezorgd worden! Er worden bomen verkocht in verschillende soorten en maten.

Kom dus op zaterdag 9 december voor een mooie Scouting-kerstboom naar de AH bij het Martveld in Vught!

Steun Scouting PWvO bij aankleding nieuwe lokalen

pwvo.steunscouting.nl/Steun Scouting PWvO met een kleine donatie op hun eigen crowdfunding site om zo de aankleding van de nieuwe lokalen te realiseren.

Waarom?
Vroeger draaiden alle speltakken op de zaterdag in hetzelfde zaaltje met hetzelfde spelmateriaal, en moesten met een beetje pech met slecht weer binnen improviseren. Met het bereiken van eigen zalen voor de speltakken is er ook behoefte aan een eigen ingeving voor het programma.

Zo zouden bijvoorbeeld de Scouts graag zelf hun lokaal sfeervol aankleden met patrouille hoeken en zo een eigen invulling geven. De Welpen en (dit jaar op te starten) Bevergroep zien graag een verplaatsbare afscheiding voor hun opkomsten, om voor de Welpen en Beveropkomsten een eigen gezellige hoek te creëren.

Meer info is te vinden op: https://pwvo.steunscouting.nl/